Choď na obsah Choď na menu
 


Obracajte sa

 

 Posolstvo Panny Márie Kráľovnej pokoja
25.08. 2007
 
„Drahé deti!I dnes vás pozývam k obráteniu. Nech váš život, milé deti, bude odrazom božej dobroty a nie nenávisti a nevery. Modlite sa, milé deti, aby sa vám modlitba stala životom. Takto vo vašom živote spoznáte pokoj a radosť, ktorú Boh dáva tým, ktorí majú otvorené srdcia pre Jeho lásku. A vy, ktorí ste ďaleko od božieho milosrdenstva, obracajte sa, aby sa Boh nestal hluchý k vašim modlitbám a aby nebolo pre vás neskoro. Preto sa obracajte v tomto milostivom čase a postavte Boha na prvé miesto vo vašom živote. Ďakujem vám, že ste odpovedali na moje pozvanie.”
 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Prosba za snúbencov Kristínu a Dominika

(mama, 1. 8. 2023 8:16)

Môj Pán, prosím Ťa o požehnanie a dary a ovocie Ducha Svätého pre snúbencov Kristínu a Dominika. 26.8.2023 sa pripravujú prijať sviatosť manželstva, Pane buď s nimi neustále, formuj ich, veď ich, aby vždy vo všetkom videli Teba, obdaruj ich láskou, ochotou, pokorou, vierou a vzájomnou toleranciou a odpúšťaním. Sv.archanjel Rafael oroduj za nich! Aj všetci svätí a sväté, orodujte za nich. Dominika zasväcujem sv. Jozefovi a Kristínku sv. Panne Márii, aby formovali ich srdcia. Amen. Ďakujem.

prosba a poďakovanie

(mama, 7. 6. 2023 9:08)

Drahý Pane,
v mene Ježiš úplne odovzdávam do Tvojich rúk moje deti Kristínu a Máriu, aj ich priateľov, celý ich život, každý okamih. Prosím ťa zachovaj a rozmnožuj v nich vieru, lásku, pokoru a pokoj, aby ochotne chceli spoznávať a plniť Tvoju vôľu, prosím odpusť nám naše chyby, naše hriechy a ľahostajnosť, uzdrav v nás rany... Pane úplne sa ti odovzdávame! Ďakujeme Ti za tvoje nekonečné milosrdenstvo, trpezlivosť a denné požehnanie.
Pane buď milostivý nám hriešnikom.
Amen.

Prosba

(Manželka L, 3. 4. 2023 18:39)

Prosím o modlitby za uzdravenie nášho manželského vzťahu, za odvrátenie rozvodu, za dôveru a lásku v srdci manžela..za vyriešenie ťažkostí, ktoré manžela sužujú. Pane Ježišu, pre Tvoje sväté rany, zmiluj sa nad nami, dôverujem Ti. Amen

Prosba

(Iva, 23. 1. 2023 10:38)

Prosím o modlitby za uzdravenie nášho manželstva, za trvalé odpustenie, pokoj, lásku, dôveru a vieru v manželovom srdci, za pokoj, vieru a zdravie našich detí, za chorého brata a rodičov, za svokrovcov . Pane Ježišu uzdrav nás svojim milosrdenstvom a láskou

Prosba

(Iva, 21. 11. 2022 7:31)

Prosím o modlitby za trvalé odpustenie, lásku, vieru, pokoj a dôveru v našom manželstve, za odslobodenie detí od závislosti na mobilných hrách. Pane Ježišu, prikry nás svojou milosrdnou láskou!

Prosba

(Iva, 23. 5. 2022 11:25)

Prosím o modlitby za pokoj a lásku v manželovom srdci, za trvalé odpustenie a vieru, že milosrdný Ježiš uzdraví naše manželstvo. Prosím aj o modlitby za svokrovcov, ktorí idú na operáciu. Pán Boh zaplať!

Prosba

(Iva, 4. 5. 2022 8:22)

Prosím o modlitby za uzdravenie a trvalé odpustenie v našom manželstve, aby v ňom zavládla láska a pokoj. V mene Pána Ježiša Krista prosím o vyhnanie dialba z našej rodiny. Panna Mária prosíme Ťa oroduj za nás

Prosba

(manželka, 5. 8. 2021 10:37)

Prosím o úpenlivú modlitbu za záchranu nášho manželstva, o uzdravenie rán v našich srdciach, o odpustenie a vyriešenie našich dlhotrvajúcich problémov v manželstve. Pane, pomôž mi. Neviem ako ďalej, Ty poznáš našu situáciu, nevládzem... Nechcem zradiť svoju prísahu, ktorú som Ti dala, odpusť mi, daj mi silu, daj mi radu, trpezlivosť, pomôž mi! Nezabúdaj na mňa, prosím! Odpusť môjmu zúfalstvu! V mene Ježiša Krista, vstúp do srdca môjho manžela, uzdav jeho nezdravé postoje, zmeň jeho srdce! Odpúšťam mu! Nechcem, aby sa mu započítavali tieto hriechy! Už nečakaj Pane, rieš našu situáciu, prosím! Nauč ma obetovať tieto trápenia! Nauč ma láskavosti voči nemu! Odpusť nám! Pretni, v mene Ježiša Krista putá zo Zlým duchom, ktorý je prítomný v manšej rodine, v našich vzťahoch, v našich srdiach. Nahraď toto miesto Duchom svätým! Amen!

Prosba o modlitbu

(Eva, 26. 11. 2019 17:38)

Prosím za nevestu.Za odvahu a vytrvalosť v novom zamestnani.Za dobre rozhodnutia.Za pokoj duše a za osvietenie mysle.Za pevnú vieru jej rodiny,lásku a jednotu.Pán Boh zaplať.




Za deti

(Anna, 14. 9. 2017 0:18)

Prosím za modlitbu za moju dcéru Júliu, za jej zdravie a milosť dobrého zamestnania pre ňu. Prosím aj o Božie požehnanie pre dcéru Martinu Pán Boh Vás požehnaj!

prosba

(Manželka, 18. 6. 2017 21:39)

Prosím o obrátenie za manžela Františka, nech sa späť zo zlej cesty vráti.

Za dceru a zata

(Katka, 23. 5. 2017 22:59)

Prosim o modlitbu za moju dceru a jej manzela.... Pane uzdrav ich manzelstvo a daj aby sa zat spravne rozhodol a dcera nasla pokoj v dusi... Prived zata na cestu k Tebe a svojej rodine...dakujem

prosím o modlitby

(Gabriela, 25. 2. 2017 15:06)

Prosím Vás o modlitbu za našu celú rodinu, a za tri deti, ktoré nám súd neprávom odobral do detského domova a oni tam strašne trpia... až tak túžia ísť naspäť domov, že dievčatko chce spáchať sebevraždu, preto ju zavreli na psychiatriu a úplne zakázali akýkoľvek kontakt s nami. Prosím modlite sa za nás, aby to naše deti vydržali, aby ich Nebeský Otec chránil a všetkých, sudkyňu, sociálne pracovnice, i nás osvietil a naplnil darmi Ducha Svatého. Veľmi potrebujeme modlitbu. Môj Bože, prosím pomôž nám a buď s nami v tejto tak ťažkej skúške!!

Za pokoj v rodine

(Pavla, 17. 2. 2017 15:16)

Prosím o modlitby a odpustenie našich hriechov za obrátenie mojich detí Lenky Ivky a Jana nech pochopia Božie milosrdenstvo. Prosím o zdravie na tele i na dusi za pokoj v rodine nech si nás Panna Mária vezme pod svoju ochranu ďakujem za všetko Pane Ty vieš čo potrebujeme Anem

Prosba

(Monika, 12. 5. 2015 16:58)

Milé sestričky
Prosím o modlitby za odpustenie mojich hriechov, obrátenie môjho manžela, zdravie mojej rodiny, syna a vypočutie mojich prosieb.
Zo srdca ďakujem za každú modlitbu...